HTML

TomTom

a Zén világom, saját meglátásban, a dolgok kendőzetlenül. megmondóBlog.

Friss topikok

  • Spenót: Lehet választani. Hallgasd a Bartók rádiót, ott garantáltan nem győzikéznek. (2007.10.07. 11:59) Győzikéje ám az édesanyádnak!
  • Weio: Kiegészítés: "Az háborít fel hogy nagyon sokan akiknek fogalmuk sincs az egészről lealkoholistázz... (2007.08.14. 20:32) Sziget 2007

Linkblog

Sziget 2007

2007.08.11. 12:42 | Weio | 1 komment

Úgy vettem észre, hogy a netes társadalomban eléggé különböző és heves reakciókat váltott ki az idei Sziget fesztivál. (de talán az előzőek is) Egészpontosan itt azokra gondolok, aki még sohasem jártak kint és úgy alkotnak véleményt. Nyilván mindenféle és fajta ember megfordul egy ilyen változatos és szokszínű fesztiválon, de csupán abból a néhány igen kirívó emberből általánosítani, több mint felelőtlenség. Pl. az hogy mindenki drogos és igénytelen aki oda jár ki.. nem is értem.
Én elég sokat voltam már kint, és nem az érdekel ha valaki seggrészegre issza magát - persze előfordul ilyen is - de nem úgy hogy minden sarokba hánynak éppen..
Sok jó emlék fűz a szigethez, rengeteget buliztunk már kint.
A legjobb ha az ember egy jó társasággal megy, a remek hangulat már adott, aki jól akarja magát érezni, az kulturáltan is megteheti. Mindenféle zenei stílus képviselteti magát, szerintem erre nem lehet panasz. Az árakra igen.. sajnos az elmúlt 4-5 évben sikerült elérniük hogy a szigetre járók majdnem fele külföldi. Nekik 6-8X-os fizetéssel pedig nem igazán megterhelő, még utazással együtt sem, így aztán az árak is hozzájuk (is) igazodnak.
Persze nyilván a kitelepült árusoknak is be kell hozni a bérlés árát (stb, egyéb kiadások)
de azért kicsit durva majd' 1000Ft-ért két doboz Aranyászok.
Ezektől eltekintve szerintem azok, akik annyira ellene vannak, inkább gondolják át mit mondanak teljesen ismeretlenül, általánosításokkal.
Miss igényes pedig, aki szalvétával fogja meg a srác f**kát, az menjen a kis kopasz tetkós kanjával Dokk-ba vagy ilyen burzsuj helyekre hupákolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tomtom.blog.hu/api/trackback/id/tr3137456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weio · http://www.blog.hu 2007.08.14. 20:32:15

Kiegészítés:

"Az háborít fel hogy nagyon sokan akiknek fogalmuk sincs az egészről lealkoholistázzák őket.A drogról nem is beszélve.Aki drogozni vagy inni akar az megteszi bárhol.Egy lakótelepi ház tetején pl.

A szigeten nagyon sok kúltúrális program van a koncerteken kívül.Ha önfeledten ki akarod engedni a gőzt ami egész évben felgyűlik ott megteheted.Vagy bármelyik fesztiválon.Persze itt is vannak részegek mint ahogy máshol is.

Nemsokat iszom és a drogtól főleg távol tartom magam. És higyjétek el a sok besavanyodott, irígy, akik otthon ülnek nagyon javaslok egy ilyet. Akit zavar hogy más jól tudja érezni magát és nem azt nézi ki hogyan van felöltözve, mit iszik az életében soha nem volt elégedett, és boldog.Mérgezi magát egyfolytában a másik fúrásával végül önmaga döglik bele.Depressziós és rosszmájú lesz.

A szigetet nagymértékben kerülik az ilyen emberek.Vannak de kevesen.

Menj ki a szigetre tájékozódni, érezd jól magad ha nem megy akkor se piszkálj olyan közösséget amiről fogalmad sincs."
süti beállítások módosítása