HTML

TomTom

a Zén világom, saját meglátásban, a dolgok kendőzetlenül. megmondóBlog.

Friss topikok

  • Spenót: Lehet választani. Hallgasd a Bartók rádiót, ott garantáltan nem győzikéznek. (2007.10.07. 11:59) Győzikéje ám az édesanyádnak!
  • Weio: Kiegészítés: "Az háborít fel hogy nagyon sokan akiknek fogalmuk sincs az egészről lealkoholistázz... (2007.08.14. 20:32) Sziget 2007

Linkblog

Győzikéje ám az édesanyádnak!

2007.08.16. 11:21 | Weio | 2 komment

Minden hétköznap reggel, a munkahelyemre utazva rádióhallgatással töröm meg a vezetés egyhangúságát. A hideg szalad végig a hátamon, amikor a műsorvezető szájából elhangzik a mondat: „Sztárhíreink következnek.„ Kik a sztárok? Hogyan? Mi van? Itt?
… Előkerült XY kislányának sosem látott képe … (ÉS EZ TÉNYLEG!)
Idegesen váltanék sávot, de a reggel nem maradhat el Győzike nélkül.
… Az ország Győzikéje ismét címlapon…
Ez már nekem is sok! Piff akkor valami zenét…
Eldühöngök még útközben Váctól Dunakesziig, hogy milyen igények lehetnek, ha Győzikéből és társaiból hírt lehet csinálni.
Nem is akármi! AZ ORSZÁG GYŐZIKÉJE! (így csupa nagybetűvel)
Igen, vannak Nemzet Színészei, akik dolgoznak, alkotnak, azok a nagy művészemberek, akiket már a kispénzű munkásnak nincs lehetősége megtekinteni egy színházi előadáson.
De ezek a művészek nem SZTÁROK, nem csinálnak botrányt, csupán élnek, alkotnak.
Mi marad hát nekünk? Győzike és „sztár”társai. Már kora reggel hallgathatom a mocskot a rádióból, este ugyanezt 30 percben a TVben.
”Brúsz Villisznek új barátnője van, Britni Szpirsz megint iszik, Bred Pit és Andzselina Dzsoli örökbe akar fogadni egy etióp kisgyereket, Zalatnai Cinit vellneszfarmon találták (ráfér) ”
És? Kit érdekel? Mi közöm hozzá, hogy mit csinálnak szabadidejükben?
Hát leginkább semmi. Sokan szeretnének azt, ha sztárvilágban élnénk, hiszen a bulvárlap mindig nyereséges, egy irodalmi pedig állami támogatásra szorul. DE erre van igény, sajnos még sokáig. Ami engem érint, kikérem magamnak, hogy azt mondják: Az Ország Győzikéje” Ugyanis én is ebben az országban élek, tessék rám tekintettel lenni.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tomtom.blog.hu/api/trackback/id/tr78141362

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.tuzurusafaris.com/?option=com_k2 2018.02.22. 00:50:35

Egy fotós lélegzetelállító képei a világ végéről - Mantain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spenót · http://www.parajdi.ini.,hu 2007.10.07. 11:59:05

Lehet választani. Hallgasd a Bartók rádiót, ott garantáltan nem győzikéznek.
süti beállítások módosítása